Afbeelding
Foto: henk lammen

40 jaar Golfclub Geijsteren

Geijsteren | Golf- en Countryclub Geijsteren bestaat in 2016 veertig jaar. Om dit jubileum te vieren treedt de golfclub nog meer naar buiten om de golfsport onder de aandacht te brengen. Om kennis te maken, bestaat zelfs de mogelijkheid van een proefabonnement tot aan het einde van dit jaar. Voorzitter Geert-Jan Veerstraaten is trots maar kijkt ook vooruit: "We willen over veertig jaar nog bestaan."

Verstraaten ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: "Het bestuur is vernieuwd, de golfbaan ziet er fantastisch uit en we willen in dit bijzondere jaar ook iets extra's doen, namelijk nog meer mensen aan het golfen krijgen." Hij is ambitieus, maar maakt ook een statement: "Golfen is voor iedereen. Golf- en Countryclub Geijsteren heeft een van de mooiste banen in Nederland. Om dit te ervaren moet je eigenlijk een keer op de baan golfen."

Om het veertigjarig jubileum te vieren bestaat er voor belangstellenden de gelegenheid een proefabonnement af te sluiten. Voor 250 euro kan een proeflid de resterende maanden, tot eind 2016, golf spelen in Geijsteren. Verstraaten: "Als het proeflidmaatschap bevalt, kun je vast lid worden met ingang van 1 januari 2017. Het mooie is dat de 250 euro die je betaalt voor het proeflidmaatschap in mindering wordt gebracht op het lidmaatschapsgeld. Ook is het inschrijfgeld van 1000 euro vervallen voor degene die lid willen worden."

Het clubhuis ademt rust en gezelligheid in de prachtige bosrijke en natuurlijke omgeving. Het is dan ook niet alleen de centrale ontmoetingsplaats voor de spelende leden. De tafels zijn goed bezet met aanwezigen die aan het eten en drinken zijn, genietend van de mooie vergezichten over de baan. Golf- en Countryclub Geijsteren biedt tal van lidmaatschappen aan. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Van Vriend van Geijsteren, een weekend lidmaatschap, een jeugd lidmaatschap of deelnemer aan de businessclub.

Als voorzitter verwoordt Geert-Jan Verstraaten het gevoel van het bestuur van de golfclub: "De businessclub groeit snel momenteel. Maar niet alleen voor de zakelijke golfer is er plek bij ons. Oud, jong, ondernemer, sporter, ervaren of beginner, er is voor iedereen wat te beleven. Een leuk initiatief is dat we voor de jongere doelgroep bezig zijn een Put, Pitch en Pint bijeenkomst te organiseren. Ze kunnen hier leren golfen, in contact komen met werkgevers die banen te vergeven hebben en gezellig een pintje drinken. We moeten actie ondernemen willen we als vereniging vitaal blijven. We proberen vooruitstrevend te zijn, in te spelen op de toekomst. Op dit prachtige complex hebben we ook de beschikking over een tennisbaan."