Afbeelding
Foto: Jamin Venray

Candy Rushen en winnen bij Jamin

VENRAY | Tijdens de kermis presenteren Jamin Venray en De Jongens van Boven een nieuwe gratis kermisattractie: "Candy Rush". Met dit app-loos smartphone gestuurd arcade spel gaan vier spelers de competitie aan met elkaar.

Vier spelers gaan in competitie met elkaar. Elke speler schiet door te swipen (sleepbewegingen te maken) op zijn of haar smartphone kauwgomballen richting de snoepwereld op het schermen in de etalage van Jamin. Het doel is om zo veel mogelijk objecten zoals raket- en split ijsjes, zuurtjes, candybars en twizzl's te raken.

De spelers met de hoogste scores maken kans gave prijzen zoals kledingcheques van Wolff Jeans, lunchbonnen van Bufkes Venray, cadeaubonnen van Welcom bij Kivits of snoeppakketten/cadeaubonnen van Jamin Venray. De prijswinnaars worden aan het einde van de kermis bekend gemaakt op de Facebook en Instagram pagina van Jamin Venray.

Candy Rush is een spelconcept van creatief ontwerpbureau De Jongens van Boven uit Venray.

Ben je nieuwsgierig naar wat De Jongens nog meer voor gaafs maken? Kijk dan eens op www.dejongensvanboven.nl

Candy Rush wordt tijdens de kermis mede mogelijk gemaakt door Jamin Venray, ScreenSupply, Wikiprint en Wollf Jeans. Bufkes Venray. Welcom bij Kivits.

Jamin Venray zal zoals u gewend bent weer langer open zijn tijdens de kermis. Dus voor al uw vertrouwde (kermis) snoep, slush, ijs, drinken gewoon naar de Jamin!