Afbeelding
Foto:

Lunchcafe Uniek heeft nieuwe eigenaars

Lunchcafe Uniek in winkelcentrum de Bleek word sinds enkele maanden gerund door Ton Welten en Karin Sleegers.

Beiden met vele jaren horecaervaring hebben nu hun kennis gebundeld. Ton in de keuken en Karin al gastvrouw.

"We hadden samen meteen een klik met het pand het voelde direct vertrouwd. Na wat kleine aanpassingen aan het interieur waarbij een modernere en lichtere sfeer is gecreëerd zijn we aan de slag gegaan", vertelt Ton.

Echt nieuw is de Menukaart. "Die is geheel naar onze ideeën aangepast. Hierbij is het uitgangspunt dat we uitsluitend werken met uitsluitend dagelijks verse producten", vervolgt Karin.

Bijzonder en Uniek in Venray is de Spaanse Catunambu koffie een van de oudste en bekendste koffiemerken van Spanje .Al sinds 1987 heeft dit Spaans familiebedrijf zich met hart en ziel ingezet voor het ambachtelijk roasten van de lekkerste en hoogste kwaliteit koffiebonen. Het Unieke en het bijzondere aan deze koffie is dat de bonen voor elk kopje koffie iedere keer vers wordt gemalen. "En dat is ook weer Uniek in Venray en daar zijn we heel erg trots op", lacht Ton.

U kunt bij Lunchcafé Uniek terecht voor een heerlijke lunch of diner maar ook voor een drankje of een kop koffie met overheerlijk gebak.u moet gewoon eens gezellig bij ons binnenlopen of genieten op het gezellige terras. "Wij nodigen jullie graag uit om kennis te komen maken met ons sfeervol Lunchcafe Uniek in de Bleek. Daarbij zullen sfeer, gezelligheid, aandacht, kwaliteit en vooral de mooie presentatie van onze moderne gerechten u zullen verbazen", aldus Karin.

U kunt bovendien tijdens uw bezoek gratis gebruik maken van de eigen WIFI Hotspot. Wilt u meer weten over menukaart bezoek onze site op www.lunchcafeuniek.nl.