Kim Wijnants van het Jeugdsportfonds (2e van rechts), eersteprijswinnaar Roy Schaap (2e van links), Joop Driessen (naast Roy) en Brendan Rijsdijk (links).
Kim Wijnants van het Jeugdsportfonds (2e van rechts), eersteprijswinnaar Roy Schaap (2e van links), Joop Driessen (naast Roy) en Brendan Rijsdijk (links).

Cheque Jeugdsportfonds

Venray | De opbrengst van de jaarlijkse EK-pool van praktijk Buitenlust in Venray ging dit jaar naar Jeugdsportfonds Venray.

Kim Wijnants van het fonds mocht uit handen van Brendan Rijsdijk van praktijk Buitenlust een cheque van 800 euro in ontvangst nemen. "We zijn zeer verheugd over dit bedrag en blij dat de praktijk aan ons als goede doel heeft gedacht", aldus Wijnants na de uitreiking van de cheque.

Traditiegetrouw organiseerde de praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust ook dit jaar weer een voetbalpool tijdens de Europese kampioenschappen in Frankrijk. Alle cliƫnten en medewerkers van de praktijk mochten meedoen en ook deze keer was de opkomst weer groot. De helft van de inleg gaat altijd naar een goed doel: het Jeugdsportfonds Venray. De praktijk heeft dit bedrag verdubbeld. Een van de organisatoren Joop Driessen: "Ook deze keer was het weer een groot succes, ondanks dat Nederland niet meedeed waren de deelnemers zeer enthousiast. Zeker omdat ze een goed doel, het Jeugdsportfonds, op deze manier kunnen ondersteunen en tegelijkertijd meedoen aan een EK-pool".

Rijsdijk reikte naast de cheque voor het goede doel elf prijzen uit aan winnaars. De eerste tien vielen in de prijzen en de deelnemer die op de laatste plaats eindigde kreeg een poedelprijs. Winnaar van de Ek-poule werd dit jaar Roy Schaap.