Afbeelding

Clubtitels TLVH verdeeld

LEUNEN | Van zondag 26 juni tot en met zondag 10 juli zijn bij tennisvereniging Leunen Veulen Heide de clubkampioenschappen dubbel gespeeld door de volwassenen. Door 20 dameskoppels en 19 herenkoppels werd op een sportieve manier gestreden om de titel binnen drie categorieën.

In de dames dubbel C-poule werden Vivian Cornellissen en Anne-Marie Weijs eerste. De tweede plek was voor Maria Bouwman en Wilma Manders.

In de heren dubbel C-poule werden Freek Houwen en Eric Holtackers eerste, gevolgd door Jan Dirix en Anton Sonnenberg.

In de dames dubbel B-poule waren Marian Claessens en Els van Herpen de beste. Tweede waren Judith Litjens en Ria Sonnenberg.

In de heren dubbel B-poule Tom van Asten en Jeroen Koenen de winnaars, gevolgd door Geert Claessens en Martien Vullings.

In de dames dubbel A-poule ging de eerste plaats naar Inge Akkersdijk en Sharon Linskens. Catrien Lamers en Jet Swinkels waren tweede.

In de heren dubbel A-poule werden Maarten Claessens en Gijs Gielens eerste. Tweede waren Rudy Koenen en Juul Swinkels.

Ook de jeugd heeft met 20 deelnemers tijdens dit toernooi eigen clubkampioenschappen gespeeld. In categorie Rood A werd Kiki Scholten eerste. Tweede was Nik Koonings.

In categorie Rood B was Xander Vervoort de beste, gevolgd door Tijn Holtackers.

In categorie Groen Enkel werd Mees Scholten eerste. De tweede plaats was voor Stef van Voort.

In categorie Groen Dubbel waren Freek Peeters en Mees Scholten de beste. Willem Mertens en Stef van de Voort waren tweede.

In categorie Geel Meisjes werd Roos Clabbers eerste en Anne Nellen bezet de tweede plaats. In de categorie Geel Jongens was Julius Clabbers de winnaar, gevolgd door Willem Bron.