Afbeelding
Foto: ron koenen

Optreden Flavour op Grote Markt

Venray | Orkest Flavour houdt op woensdag 20 juli om 20.00 uur een open repetitie op de Grote Markt in Venray.

Deze laatste 'repetitie' van Flavour voor de vakantieperiode vindt plaats op een locatie die voor iedereen toegankelijk is. Het is een interactief gebeuren, het publiek mag een nummer kiezen mits het in het repertoire van het orkest is opgenomen.

De missie is geslaagd als het orkest aan iedereen het vakantiegevoel heeft kunnen overdragen. Bij slecht weer gaat het optreden niet door.


Zomerkamp

Wellerlooi | Van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 juli houden bijna 150 jongens en meisjes van Scouting Oost 1 uit Amsterdam hun zomerkamp in Wellerlooi. Ze overnachten op een aantal kampeerterreinen, terwijl de jongere kinderen in het Luukske slapen. De hele week staat bol van de activiteiten: het lopen van een hike (een tweedaagse tocht in de omgeving, waarbij ze zelf overnachtingplaatsen gaan zoeken in de omgeving van Blitterswijck), speurtochten, fietstochten, zwemmen, een disco-avond, kampvuur en nog veel meer. Tegenover het Luukske in Wellerlooi is een coördinatiecentrum ingericht in een grote trailer van waaruit de activiteiten worden gecoördineerd. Met een spandoek bij de ingang van het dorp bedankt Scouting Oost 1 alle inwoners voor hun gastvrijheid.