Afbeelding
Foto: ron koenen

Jeugdleden Red Stars op dreef

Papendal | De jeugdleden Eline Smeets, Maud Arts en Gijs Vreugdenhil van Red Stars speelden afgelopen weekeinde in Papendal mee in het Limburgs team dat streed om de NTTB-jeugdcup.

Het team speelde tegen de beste pupillen en welpen bij zowel de meisjes als de jongens van zeven andere afdelingen in Nederland. Bij de jongens speelde Vreugdenhil een wisselvallig teamtoernooi, maar hij zorgde er wel voor dat de jongens zich konden plaatsen voor de finale op de zondag. Geregeld won hij zijn partijen en zo werd ook de halve finale nipt op punten gewonnen van Holland Noord door de Limburgse selectie. In de finale was het team van de afdeling Midden te sterk en dus restte een tweede plaats.

De meisjes hadden het beduidend lastiger, ondanks het spel van de Smeets en Arts. Smeets speelde een redelijke reeks van partijen en ook Arts als debutante bij deze wedstrijden speelde na een zenuwachtige eerste dag een leerzame tweede dag. Al deze inspanningen leverde voor het Limburgse team een eervolle zevende plaats op na winst op het team van de afdeling Oost.


Match

Venray | Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is voor Fairtraide Platform Venray op zoek naar een vrijwilliger. Taakomschrijving: meewerken aan publieksacties, bezetting marktkraam bij diverse gelegenheden en contacten leggen/onderhouden met bedrijven, organisaties etc. Match, Dr. Poelsstraat 6 in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.