Afbeelding
Foto: ron koenen

Bijzonder feest John en Maria

Venray | Enigszins verward liepen zowel docenten als leerlingen van het Raayland College dinsdagmiddag het hoofdveld van SV Venray op. Tot op dat moment had nog niemand enig idee wat er zou gaan gebeuren…

Het voetbalveld was als verzamelplaats gekozen voor een brandoefening. De verwarring werd pas echt compleet toen het echtpaar John en Marian Raadschelders ten tonele verscheen. De een (John) gaat met pensioen, de ander (Marian) viert haar 40-jarig dienstjubileum. Allebei waren ze docent lichamelijke opvoeding op het voormalig Jerusalem.

De laatste vele jaren stonden ze vooral als docent aardrijkskunde en lerares Engels voor de klas. Een lange schoolperiode dus met zeer bijzondere ervaringen. Het feestje op het sportpark ging na de brandoefening nog even door op de beats van dj Izzy en met de warmte van een vuurspuwact. Het afscheids- annex jubileumfeestje van John en Marian zal niet snel vergeten worden door de ruim 2000 aanwezige leerlingen en collega's van het Raayland College.

Op Peel en Maas TV werd afgelopen week aandacht besteed aan dit bijzondere feest, met reacties van John en Marian. Deze uitzending terugkijken kan via de Facebookpagina en/of website van Peel en Maas.

Foto: Safet Shala.