Afbeelding
Foto: henk lammen

Betoverende musical Een vrouw

Venray | De musicalafdeling van Kunstencentrum Jerusalem heeft dit weekend twee keer de musical Een vrouw opgevoerd.

Door de verbouwing van Schouwburg Venray werd voor deze gelegenheid uitgeweken naar het kleine, sfeervolle theater De Weijer in Boxmeer. Een vrouw was gebaseerd op het sprookje Sneeuwwitje, met allerlei geheime details, de romantische en de gruwelijke. De musical werd opgevoerd door 38 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De musical was het resultaat van een jaar hard werken door de leerlingen onder leiding van de docenten Frank van den Berg, Jacqueline Fijnaut, Minke Ruel en Lonneke van der Meijs.

Foto Henk Lammen.


Zomerconcert

Meterik | Harmonie-Orkest Noord-Limburg onder leiding van Marjolein Vermeeren en popbigband Rammenas uit Sevenum geven op zondag 10 juli vanaf 14.00 uur een concert in zaal Ôs Kruuspunt in Meterik.

Er wordt een gevarieerd en luchtig programma ten gehore gebracht waar klassiek, populair en pop elkaar afwisselen. HONL is een begrip in Noord-Limburg en Rammenas brengt een breed en afwisselend repertoire dat gaat van Amy Winehouse, Van Morrisson tot Tom Jones. De entree is vrij en er is een barbecue.