Afbeelding
Foto: ron koenen

Meet & greet met Meisje Djamilla

venray | Woensdagmiddag 6 juli komt de bekende vlogster Meisje Djamilla naar Venray voor een meet & greet. Tijdens een Facebookactie van Jamin kreeg de Venrayse vestiging ruim 21% van de stemmen.

Marcel Voermans van Jamin in Venray is zeer verheugd met de komst van Meisje Djamilla. "Zij is een van de meest bekeken vlogster op YouTube. Het is dan ook heel mooi dat ze nu naar onze winkel komt, maar het was een zenuwslopende strijd."

Marcel Voermans heeft zelf de afgelopen week intensief campagne gevoerd via social media en ook in Peel en Maas om mensen op zijn winkel te laten stemmen. "Dat is dus gelukt. Met ruime voorsprong! Al vrij snel lag ik kop kop, maar de laatste dagen kwam Jamin in Breda nog dichtbij en zelfs nog even voorbij, waarna ik via Facebook en Instagram nog een keer gas heb gegeven." Een van de vele steunbetuigers krijgt deze hele zomer gratis ijs bij Jamin Venray. De prijswinnaar is nog niet bekend.

Hoe het programma voor woensdag eruitziet, is nog niet helemaal duidelijk. "Jamin Nederland is nu bezig met de voorbereidingen. Zodra er meer duidelijk is, laat ik dat via Facebook en Peel en Maas TV wel weten", aldus Marcel.

Meisje Djamilla is een Nederlands meisje dat in Texas woont. Haar video's gaan over de tofste nieuwe speeltjes, eten en challanges. Op haar Facebookpagina zegt ze bovendien dat ze ook wel een beetje gek is. Haar filmpjes op YouTube worden gretig bekeken. Haar Oreo-filmpje is inmiddels bijna anderhalf miljoen keer bekeken.