Afbeelding
Foto:

Feest bij Bakkerij Vedder in Venray

Venray | De komende week is het feest bij Bakkerij Vedder aan de Grotestraat 36 in Venray. Op de gevel is de naam van Bakkerij Claessens veranderd in Bakkerij Vedder. Elke klant wordt getrakteerd op iets lekkers en er zijn acties voor groot én klein. Naast een tas vol voordeel kunnen klanten zowel in Venray als in Leunen een jaar lang gratis brood winnen. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen een feestelijke fototaart winnen in een kleurwedstrijd.

Twee maanden geleden is Bakkerij Claessens na jaren trouwe dienst gestopt met hun bakkerij. Zij hebben het bedrijf vol vertrouwen overgedaan aan Bakkerij Vedder. Deze ambachtelijke bakker is een begrip in de regio Deurne en ook een familiebedrijf.

Bart Vedder: "We hebben ons de afgelopen twee maanden eerst gericht op het laten wennen van de klanten. Hen te overtuigen van onze goede kwaliteit en prijs. De vertrouwde verkoopsters begroeten de klanten in de winkel nog steeds en ook de vertrouwde bakkers zijn gebleven. Na deze gewenningsperiode is het tijd voor een feestelijke opening die we graag vieren met het publiek in Venray en omstreken."

De winkel in Venray heeft een kleine restyling gekregen en de vertrouwde verkoopsters gaan de opening vieren met hun klanten. Ook bij Esso Vissers in Leunen kan de klant dit feestje mee vieren. Zij hebben ook het assortiment van Vedder en pakken uit met dezelfde feestelijke acties.

Eén ding is zeke: een bakker weet hoe het een feestje wordt, dat wordt dus smullen geblazen.