Afbeelding
Foto: ron koenen

Winnaars ballonwedstrijd

Venray | Vorige week werden twee prijswinnaars van de ballonwedstrijd van Venray Centraal in het zonnetje gezet. Lars Langenhuizen en Isa van den Oever waren de gelukkige winnaars.

De ballonwedstrijd werd gehouden op Hemelvaartsdag, dit jaar toevallig ook Bevrijdingsdag. De ballon van de achtjarige Lars kwam 133,4 km ver.

De ballon van de vierjarige Lisa kwam 126,4 km ver. Beiden mochten een cadeaubon in ontvangst nemen van Corry Peters en Theo Klabbers van de Venrayse ondernemersvereniging.


Alzheimer Café Venray

Venray | Het Alzheimer Café Venray is open op maandag 11 juli. Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Deze avond is er een aangepast programma in verband met de vakantie. Er wordt een dvd gedraaid en daarna wordt er over nagepraat. Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. Inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. Voor meer informatie: avondcoördinator Joke Halmans, telefoon (0478)583806.