Afbeelding
Foto: ron koenen

Afscheid Hans van den Bekerom

Venray | Tijdens de seizoensafsluiting van de jeugd van zaalvoetbalvereniging Lake Valley Venray in de Raaijhal Overloon werd afscheid genomen van Hans van den Bekerom.

De afgelopen dertien jaar zette Hans zich met ziel en zaligheid in voor het jeugdzaalvoetbal in Venray. Begonnen met een team in een gymzaal in Oostrum, bouwde hij in die dertien jaar samen met Jos van Gerven een solide jeugdafdeling op. Hans mag met recht een vrijwilliger van de oude stempel genoemd worden. Hij bleef het liefst op de achtergrond, waardoor waarschijnlijk niet iedereen in de gaten heeft gehad wat hij allemaal organiseerde om de jeugd lekker te kunnen laten zaalvoetballen. Het bestuur toonde zich bijzonder dankbaar voor zijn inzet en gedrevenheid. Dat het lastig is om een opvolger voor Hans te vinden blijkt wel uit het feit dat het bestuur, sinds het moment dat Hans zijn vertrek aankondigde aan het begin van het seizoen, nog geen geschikte opvolger heeft kunnen vinden.

Naast een dankwoord namens het technisch kader door Jos van Gerven en voorzitter Jeroen van Stokkem namens het bestuur was er tevens een videoboodschap van Freek Thoone. De speler van Achilles '29 uit Groesbeek, die helaas verhinderd was om bij het afscheid aanwezig te kunnen zijn, heeft zich net als vele Venrayse jongens onder de vlag van Jos en Hans kunnen ontwikkelen in zijn voetbalvaardigheden. Tot slot werd Jos van Gerven nog bedankt vanuit het bestuur voor het feit dat hij, ondanks zijn nieuwe uitdagingen bij Hamburg Panthers en FC Eindhoven Futsal, de jeugd van Lake Valley Venray trouw blijft.