Afbeelding
Foto: ron koenen

De Meulebeek tweede in finale

Oostrum | De meiden van groep 8 van de Meulebeek uit Oostrum zijn afgelopen zaterdag tweede geworden tijdens de districtsfinale van het scholenvoetbaltoernooi in Nederweert.

Na een succesreeks aan wedstrijden tijdens de Venrayse- en regionale schoolvoetbaltoernooien zijn de voetbalsters van De Meulebeek met een mooie tweede plaats gestrand tijdens de districtsfinale. Tijdens de vijfde en beslissende wedstrijd moest het succesvolle team het onderspit delven tegen basisschool De Regenboog uit Boekel: 4-1. De eerste vier wedstrijden van de districtsfinale leverde drie zeges tegen De Achtbaan uit Melick (1-0), De Morgenster uit Ravenstein (2-1) en De Bolster uit Nuth (3-0) en een gelijkspel op tegen De Speurneus uit Landgraaf (1-1). Een topprestatie van deze meiden van de Meulebeek uit Oostrum, want nog nooit wist een schoolteam van Oostrum tot zo ver in de finales door te dringen.


Circus Mök 2017

Venray | Vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray is voor Circus Mök, dat gehouden wordt op 3, 4, 8, 10 en 11 februari, op zoek naar talenten. Circus Mök bestaat sinds 1949. Ieder jaar is De Piëlhaas op zoek naar professionele, regionale acts om er een gevarieerd programma van te maken. De deelnemers hoeven nog geen een kant-en-klare act te hebben. Interesse en enthousiasme zijn al genoeg, want er is een uitgebreid netwerk aan muzikanten, artiesten en tekstschrijvers om de talenten te begeleiden. Aanmelden kan via e-mail circusmok@pielhaas.nl.