Afbeelding
Foto: ron koenen

Makelaarskantoor Amak terug in Venray

Venray | Sinds vrijdag 1 april 2016 is Amak weer terug in Venray. Hiermee heeft het tweede makelaarskantoor van Amak zijn deuren geopend. Amak Venray is gevestigd in de Mozartstraat 6 in Brukske om zo nog dichter bij zijn klanten in Venray te staan.

Het kantoor in Venray wordt gerund door Jolanda Theunissen, sinds jaren ingeschreven als registermakelaar en taxateur en NVM-lid. Zij heeft ervaring opgedaan op NVM-kantoren, zowel in Gennep als in Mook. Dit laatste kantoor heeft zij als zelfstandig leidinggevende gemaakt tot een regionaal bekend kantoor.

De roots van Jolanda liggen zeker in het Venrayse. De wens was dan ook al jaren, dat als de kans zich voor zou doen, om een kantoor in Venray te beginnen. En dit sluit dan ook prachtig aan op een kantoor wat in de jaren 70 is gestart als onderdeel van een groter geheel van diverse Amak-vestigingen (14) in Nederland. Heel toepasselijk heette dat kantoor toen ook Amak Venray. Door allerlei economische en zakelijke ontwikkelingen zijn de werkzaamheden van al deze kantoren toen samengevoegd en ondergebracht bij andere kantoren. Alleen in Gennep is toen het Amak-kantoor blijven bestaan. Dus terug van niet weggeweest.

De tijd was nu rijp om terug te keren naar het vertrouwde Venray. De afgelopen weken is er al met diverse klanten contact geweest en hieruit zijn leuke en spontane reacties gekomen. Het heeft ook geresulteerd in diverse taxatieopdrachten en verschillende verkoopopdrachten. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel en positieve energie.

Jolanda is duidelijk in haar motivatie voor dit kantoor: "Het is van belang om lokaal geworteld te zijn voor aan- verkopen en taxaties. En er zijn in Venray nog betrekkelijk weinig vrouwelijke makelaars en taxateurs. En wat ook erg belangrijk is in het vak dat er nauwkeurig wordt gewerkt en dat afspraken worden nagekomen, kortom punctualiteit en kwaliteit staan voorop."