Afbeelding
Foto: ron koenen

Mijling Speciaal Optiek voor u

Venray | Met bijna 50 jaar ervaring in de optiek, is Mijling Speciaal Optiek inmiddels een gevestigde naam in Venray. Het team van Mijling Speciaal Optiek staat met haar kennis en kunde graag voor u klaar.

Bij Mijling Speciaal Optiek kunt u naast uw bril, sportbril en zonnebril ook voor de contactlenzen en nachtlenzen uitstekend terecht.

Bernard Wilmsen, bedrijfsleider van Mijling Speciaal Optiek: "Iedereen kan bij ons terecht, voor een divers aanbod op het gebied van oogzorg en voor heel veel modestijlen in verschillende prijsklassen. We hebben merken als Ray-Ban, Tom Ford, Theo, Oakley en Chanel in huis, allemaal tegen een hele scherpe prijs. Een complete enkelvoudige bril is zelfs al verkrijgbaar vanaf 119 euro."

Ook voor een hippe kinderbril voor uw zoon of dochter, zit u bij deze optiekzaak helemaal goed. Mijling Speciaal Optiek heeft meer dan 120 kinderbrilmonturen in huis.

Daarnaast profiteert u met het Kids Care Plan van een korting van 50% op een gehele kinderbil (montuur en glazen) en ook op iedere volgende aanschaf.

Zo wordt een prachtige kinderbril ook betaalbaar en het allerbelangrijkste, uw kind heeft altijd de juiste sterkte. Mocht uw kind oogklachten hebben, kan deze zelfs terecht bij de orthoptist, Monique Sponselee.

Wilt u graag uw ogen uitgebreid laten onderzoeken? Dan helpt de optometrist, Resie van Dijck, u graag verder. Zij voert onderzoeken uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen en controleert de gezondheid van uw ogen.

In tegenstelling tot het ziekenhuis, is de wachttijd bij Mijling Speciaal Optiek zeer kort en kunt u snel terecht voor een afspraak. Bij deze optiekzaak is dezelfde geavanceerde apparatuur en vakkennis aanwezig als in het ziekenhuis.

U kunt bij de optometrist terecht voor een uitgebreid onderzoek naar de gezondheid van uw ogen. Bij hypertensie (hoge bloeddruk) of Diabetes Mellitus (suikerziekte) is regelmatige controle van groot belang. Als in de familie oogziekten voorkomen zoals glaucoom of Macula Degeneratie, is een bezoek aan de optometrist ook zeer aan te raden. Maar ook bij andere klachten zoals het dubbelzien of waarnemen van flitsen, kunt u terecht bij de optometrist.

Afspraak maken? Bent u benieuwd wat Mijling Speciaal Optiek voor u kan betekenen? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u Mijling Speciaal Optiek bellen op 0478- 58 34 40 of kunt u terecht op de website, www.mijlingoptiek.nl.

U bent van harte welkom in de winkel.