Muzikale middag

Holthees | Bij en in De Mariakapel in Holthees zingen op zondagmiddag 19 juni twee koren afwisselend hun eigen repertoire.

In de Mariakapel zingt close-harmonykoor To Be Continued uit Helden. Dit koor bestaat uit tien zangers en zangeressen. Onder leiding van dirigent Mario Geurtjens brengt het koor zijn bijzondere sound ten gehore.

To Be Continued startte in 1989. Inmiddels is de groep bekend in de eigen regio, maar de laatste jaren zeker ook daarbuiten.

Het repertoire kent klassieke werken zoals Air van Händel en Misa Caribeña van componist Electo Silva, maar ook hedendaagse popsongs als How deep is your love? van de Bee Gees, Dancing Queen van Abba en Hello van Lionel Ritchie.

Het tweede koor dat optreedt, is Harmony uit Oostrum. Deze groep van ongeveer 37 zangeressen streeft naar kwaliteit en treedt op de tijdelijke buitenlocatie op.

Het koor staat onder leiding van dirigent John Wauben en wordt op piano begeleid door Ludmila Seroo. De doelstelling van dit koor is populaire koormuziek ten gehore te brengen op goed niveau, afgewisseld met wat lichtere muziek zoals nederpop en musicalliedjes. De muzikale kwaliteit staat voorop en het saamhorigheidsgevoel is dan ook groot binnen het
koor.

De muzikale middag in de Mariakapel in Holthees begint om 14.00 uur. Kaartjes reserveren kan via de website www.mariakapel.nl, telefoon (0478)636948, of bij de Firma Wijenberg in Holthees.