Afbeelding
Foto: ron koenen

KindCentrum Leunen vijf jaar

Leunen | KindCentrum Leunen viert op zaterdag 25 juni zijn vijfjarig jubileum. feest. Dit wordt gevierd van 10.00 tot 14.00 uur met een open dag met allerlei activiteiten voor kinderen.

Mama Denise: "Toen wij naar Leunen gingen verhuizen viel ons oog al snel KindCentrum Leunen. Waarom? Heel simpel: Het is een kleinschalige locatie, goed aanbod qua kinderopvang & BSO en ook nog gunstig gelegen tegenover basisschool De Meent. Anderhalve dag in de week ging ze met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Vooral de vaste gezichten van de leidsters en de persoonlijke aandacht waren voor ons erg belangrijk. Spelenderwijs leren ze door middel van thema's die goed aansluiten bij hun eigen belevingswereld. Nu Norah op de basisschool zit gaat ze ook enkele dagen na school en in de zomervakantie naar de BSO van KindCentrum Leunen . De creatieve leidsters verzinnen telkens de leukste dingen en ook hier heeft Norah het heel erg naar de zin. Vorige maand hadden we extra opvang nodig. Dit geen enkel issue, ook over ruilen doen ze niet moeilijk. Voor mij voelt KindCentrum Leunen vertrouwd, de kids hebben plezier, zijn in goede handen en daar gaat het om! Tevens de flexibiliteit, lieve juffen en de persoonlijke noot maken dit plaatje compleet."

Mama Emmy: "Na een eerste gesprek bij KinderWereld was al snel duidelijk dat onze zoon Finn een dag in de week hier naar toe zou gaan. De locatie, dicht bij mijn werk, de mensen die er werkten en de uitstraling van de babygroep lieten bij ons een goede indruk achter. Finn ging er vanaf dag 1 met veel plezier naar toe! Ook wij voelden ons thuis en wisten dat Finn in goede handen was. Bij het ophaalmoment was er altijd even tijd om de dag van Finn door te spreken. Dat hebben wij altijd als heel prettig ervaren. Op het moment dat Finn twee jaar werd en we hem graag naar de peuterspeelzaal wilden laten gaan hoefden we niet te twijfelen waar dat dan zou zijn. Naast kinderopvang biedt Kinderwereld op deze locatie ook een peuterspeelgroep. Ook hier hebben we positieve ervaringen mee. Voor ons is de opvang in Leunen inmiddels heel vertrouwd!"


Natuurwandeltocht Leunse Paes

leunen | De Werkgroep Wandelpaden Leunen (WWL) houdt op donderdag 23 juni een natuurwandeltocht in de Leunse Paes.

Tijdens de wandeling informeren leden van WWL de aanwezigen over de flora en fauna in de Paes.

De natuurwandeling start om 18.30 uur vanaf het informatiebord bij het MFC De Baank in Leunen. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en is tien kilometer lang.