Afbeelding
Foto:

Benflex nu ook in De Bleek

Benflex bv staat voor flexibel en kwaliteit. Met deze twee kernwoorden onderscheiden we ons van het gros van de intermediairs op de arbeidsmarkt. De flexibiliteit en kwaliteit die we alleen maar kunnen bieden door selectief te zijn.

Door selectief te zijn, zijn we misschien niet het grootste, maar wel het beste uitzendbureau. Door selectief te zijn, zijn we misschien niet de bekendste detacheerder of uitzender, maar worden we wel gevonden door de sollicitanten en opdrachtgevers die ons zoeken. En wie ons eenmaal gevonden heeft, gaat niet snel meer weg.

Met onze diensten op het vlak van Uitzenden & Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling hebben we voor iedereen een passende personeelsoplossing. Of u nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke arbeidskracht ter versterking van uw organisatie: wij hebben de juiste kandidaat voor u.

Benflex bv heeft vestiging in Venray en richt zich landelijk op de vraag van u als opdrachtgever Wij bemiddelen personeel in de sectoren bouw, bouwgerelateerd en administratie

Benflex bv is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd .