Afbeelding
Foto: ron koenen

Jeu de boules: Ysselsteyn wint

Venray | Zondag is de finale van de jeu de boules-afdelingsbond met Ysselsteyns succes afgesloten op het Bouledrome-complex in Venray.

In diverse klassen van de NJBB-afdeling 5 werd om de laatste punten gestreden. Er waren 156 deelnemers.

Dit zomertoernooi van de afdeling werd buiten gespeeld. Van JBC Venray deden verdeeld over diverse klassen drie teams mee. In de tweede klasse B was er succes voor het tweede team van De Piëlboulers uit Ysselsteyn. Alle wedstrijden gingen zij gelijk op met een team uit Schijndel, beide eindigden met een gelijk aantal overwinningen, maar De Piëlboulers hadden meer over-punten.

Op de foto het winnende team uit Ysselsteyn, Peter Huys, Herman Keyzers en Harrie Janssen.


PC St. Jan

Westerbeek | Hieke Kreuzer heeft met haar pony Hijker Forest Collin de overwinning weten te pakken in de klasse DE B springen met 90 stijlpunten tijdens een wedstrijd in het Brabantse Westerbeek.

In deze klasse wist Juul Michels met haar pony Bambine een tweede prijs te behalen met 88 stijlpunten. Bij een springwedstrijd in De Peelbergen behaalde Petra van Dijck-Claessens de overwinning in de klasse B met G-Star. Met Jaliska behaalde ze een vierde prijs in de klasse M.

Rijvereniging Ons Genot

Venray | Sija Mooren heeft met Bellona de tweede prijs behaald tijdens een paardenwedstrijd in Venray. Ze deed dit in de dressuurklasse L2.

Toon Hermans Huis

Venlo | Onder begeleiding van een gids van het Limburgs Landschap en enkele medewerkers van het Toon Hermans Huis Venlo wordt op woensdag 6 juli een wandeling via de Groote Heide in Venlo naar Birkenhof gehouden. Bijeenkomst en vertrek om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de hangars van de Venlose zweefvliegclub gelegen aan de Bloemartsweg in Venlo of om 13.30 uur bij de familiekerk aan de Belletablestraat in Venlo.

Opgeven kan via telefoonnummer 3211433 of via e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl. José Canjels geeft vintegrale lichaamsmassage. Dit is een combinatie van Westerse en Oosterse massagevormen, waarbij ontspanning van groot belang is. Voor deze behandeling kan een afspraak worden gemaakt via telefoon (077)3211433 of via e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.