Afbeelding
Foto: ron koenen

Jij met Karin Bloemen

Venray | Venrode Voices, een popkoor uit Venray, organiseert op 8 oktober voor het derde achtereenvolgende jaar een Sing-in.

Net als de voorgaande jaren mag iedereen die 18 jaar of ouder is, mét of juist zónder zangervaring, man en vrouw, zich hiervoor aanmelden. Ook leden van andere koren zijn van harte welkom om mee te doen, en zodoende aan een wellicht ander repertoire te proeven. Tijdens de dag studeren ze samen met de andere deelnemers een aantal nummers in, die ze dan als koor aan het eind van de dag voor publiek zingt. Venrode Voices verzorgt ook een optreden.

Ook dit keer heeft Venrode Voices iemand weten te vinden die de deelnemers een dag lang op inspirerende wijze zal begeleiden. De zangers en zangeressen kunnen zich verheugen op een muzikale en bovenal gezellige dag met niemand minder dan Karin Bloemen. Deze zeer veelzijdige kleinkunstenares heeft haar sporen in de vaderlandse artiestenwereld inmiddels wel verdiend. Al sedert haar studie aan de Kleinkunstacademie heeft zij meerdere prijzen en onderscheidingen ontvangen. Eén daarvan was een prijs die tot doel heeft de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. Inspiratie tijdens de workshop is dus gegarandeerd!

'Aan samen zingen kun je zoveel plezier beleven!', 'Ik wist niet dat er een podiumbeest in mij schuilt!' en 'Dat daverende applaus, daar krijg je echt een adrenalinekick van!' waren enkele reacties na de vorige edities van de Sing-in. Aanmelden voor de Sing-in van 8 oktober kan via de website www.venrodevoices.nl of via de Facebookpagina.