Afbeelding
Foto:

Afscheid bij
SV Ysselsteyn

Ysselsteyn| Op feestelijke wijze nam de selectie van voetbalvereniging Ysselsteyn vrijdagavond afscheid van een aantal spelers.

Met een duel tussen het huidige eerste elftal en spelers uit vergane glorie, onder leiding van de oud-trainers Peter Groenen en Noud Janssen, werd afscheid genomen van Dirk van de Ven, Jaap Fleurkens, Richard Classens, Thijs Berkers, Rob Berkers, Jeffrey Versteegen en René van de Pas. Ook leider Jos Geurts van het tweede team nam afscheid. Een deel van de spelers heeft minimaal tien, sommigen zelfs meer dan vijftien jaar, in de selectie van SV Ysselsteyn gevoetbald. Na het duel werden de spelers en leider in de kantine nog een keer in het zonnetje gezet en kregen een afscheidscadeau. Foto Henk Lammen.


Motorcross

Valkenswaard | Joe Maessen (Ysselsteyn) heeft in Valkenswaard de wedstrijd om het open Nederlands kampioenschap quads gewonnen.

Hij wist beide manches te winnen. Maessen zette hiermee een grote stap richting de titel. Met nog een wedstrijd te gaan heeft Maessen een voorsprong van 88 punten. Per manche liggen er 50 punten klaar voor de winnaar. Romé Huibers (Oirlo) behaalde eveneens een mooi resultaat. Huibers werd vierde in het dagklassement en staat hiermee derde in het tussenklassement.

Tijdens wedstrijden in Leusden (MON) behaalde Lynn Hubers (Overloon) een vijfde plaats in de damesklasse. Hubers lijkt de laatste weken steeds beter in vorm te komen en laten we hopen dat zij deze lijn kan doortrekken. Ook Jeremy de Vink behaalde een mooi resultaat in de hoogste open klasse. Met een vijfde en een tiende plaats in de manches werd hij achtste in het dagklassement. Mischa van den Brand (Overloon) en Maik Hubers (Venray) wisten eveneens een top 10-klassering te halen in hun klasse.

Uitslagen:

ONK quads Valkenswaard (KNMV): 1) Joe Maessen (Ysselsteyn). 4) Romé Huibers (Oirlo). 13) Johan Gommans (Oirlo). 31) Job Smits (Ysselsteyn

Leusden (MON): MX open inters: 8) Jeremy de Vink (Venray)

MX open senioren: 10) Maik Hubers (Venray). 27) Koen Pijpers (Wanssum)

MX open junioren: 9) Mischa van den Brand (Overloon). 12) Marc van Dijck (Venray). 30) Jeu Hubers (Overloon)

Dames: 5) Lynn Hubers (Overloon).