Afbeelding
Foto: ron koenen

Dartclub steunt 't Zorghuus

Ysselsteyn | "Een prachtige bijdrage om ons nieuwe doel te verwezenlijken", vertelt Willie Koonings, voorzitter van Vrienden van 't Zorghuus.

De stichting is namelijk aan het sparen voor de aanschaf van een Duofiets. Deze fiets, bestemd voor bewoners van 't Zorghuus, biedt deze mensen de mogelijkheid om samen met een begeleider sportief de omgeving te verkennen en hun leefwereld te verruimen.

De wens voor een duofiets is kenbaar gemaakt aan de Stichting Vrienden van 't Zorghuus door de zorgprofessionals. De zoektocht naar mogelijkheden om zo'n fiets te verkrijgen werd gestart. Hierbij stuitte het bestuur toevallig op Dartclub Ysselsteyn die op dat moment op zoek was naar een goed doel.

Al snel was duidelijk dat de specifieke besteding paste in het plaatje van de Dartclub. Tijdens de Vriendenavond van Vrienden van 't Zorghuus presenteerden Harry Xhofleer en Marcel Oosterhout, leden van de dartclub, de cheque ter waarde van 600 euro. De voorzitter bedankte, namens de bewoners van 't Zorghuus, de heren voor deze gift.

Naast deze mooie donatie zijn er enkele andere lokale initiatieven, zoals het Rondje Ysselsteyn en de Peter Winnen Classic, die deze fiets ook mogelijk gaan maken.

De stichting is dankbaar voor alle inzet en bijdragen die zij mag ontvangen.

Op de foto: Willie Koonings (links) bedankt namens 't Zorghuus Harry Xhofleer en Marcel Oosterhout.