Afbeelding
Foto: ron koenen

Confetti in Antwerpen

Antwerpen | Close Harmony Group Confetti is drie dagen op stap geweest in Antwerpen.

Na steden als Wenen, Dublin en Barcelona zocht Confetti het dit keer wat dichter bij huis. Deze concertreis leverde vele verrassingen op; zeker op het gebied van waar overal kon worden gezongen. Met negentien leden inclusief combo kon Confetti gemakkelijk overal terecht. In de trein, bij de receptie, een brouwerij, een kroeg, of zomaar ergens in de stad. Naast rondleidingen, proeverijen, en andere uitstapjes werden er met name bij de stadsschouwburg en op de trappen in het centraal station van Antwerpen concertjes gegeven.

De reis werd afgesloten met een bezoek aan het MAS, het museum aan de stroom. Overigens is Confetti nog op zoek naar leden. Meer informatie is te vinden op www.confetti-venray.nl.


Statiegeldactie voor Unicef

Venray | Gedurende juli en augustus houdt Unicef Venray naast de actie bij Albert Heijn ook een statiegeldactie bij de PLUS-supermarkt in Landweert. Het winkelend publiek kan dan statiegeldbonnetjes deponeren in een bus van Unicef. Dit jaar richt Unicef zich vooral op de strijd tegen kinderarbeid in de cacao-industrie in Ivoorkust. Zwaar en gevaarlijk werk berooft in Ivoorkust 1,4 miljoen kinderen van hun kindertijd. Zij gaan vaak niet naar school en werken onder de meest verschrikkelijke omstandigheden. Met de statiegeldbijdragen kan aan kinderen die daarvan de dupe zijn weer een beetje hoop op een beter leven worden gegeven.