Afbeelding
Foto: henk lammen

Geslaagd weekend Dizzy Dance

Venray | Dizzy Dance in Venray kan weer terugkijken op een geslaagd dansweekend. Op zaterdag vonden twee kleine voorstellingen plaats van de selectiegroepen en Dizzy Academy en zondag waren er tijdens de open dag doorlopend workshops in de danszalen en optredens in de aula.

Door Henk Lammen

"Behalve de grote voorstellingen in de schouwburg proberen we elk jaar verschillende kleine voorstellingen te organiseren voor de dansers", aldus Wilma Keijzers van Dizzy Dance. "Tijdens alle lessen wordt gewerkt aan een danscombinatie maar het blijft natuurlijk het leukste om hier mee ook op te treden. Tijdens de voorstellingen in de aula kunnen de dansers ook naar elkaar kijken en van elkaar leren." Ondanks het mooie weer was het op beide dagen erg druk en waren de belangstellenden en de deelnemers enthousiast over de diverse optredens.

Keijzers: "Je ziet de dat de dansers iedere keer als ze optreden weer gegroeid zijn en weer veel nieuwe dingen hebben bij geleerd. En daarbij hopen onze docenten tijdens de open dag natuurlijk ook weer nieuwe leerlingen aan te trekken."

Het programma van Dizzy Dance wordt ook volgend jaar weer uitgebreid. Naast de lessen peuterdans, kleuterdans , dance for kids, modern jazz en hiphop, zijn er ook lessen voor jongens, boysclass, essentrics en dancehall. Wie zich wil inschrijven voor het nieuwe schooljaar kan mailen naar info@dizzydance.nl. Meer informatie over Dizzy Dance is te vinden op www.dizzydance.nl. Foto Henk Lammen.