Afbeelding
Foto: ron koenen

25 jaar ChampFood Vierlingsbeek

Vierlingsbeek | Op dinsdag 31 mei vierde het bedrijf ChampFood, onderdeel van de Baltussen-Wanroij Group, zijn 25-jarig jubileum. ChampFood is een producent van champignon-bijvoedmiddel en is gevestigd aan de Molenweg 11/13 in Vierlingsbeek.

In de eigen fabriekshal ontving ChampFood zo'n 600 gasten van 40 verschillende nationaliteiten. De gasten werden door ChampFood-medewerkers en de kinderen van de directeuren Jan Baltussen en Eric Vernooij rondgeleid door de fabriek waarna in de geplaatste feesttent een feestelijk buffet stond opgesteld en de PPM Request Band zorgde voor de juiste feeststemming.

ChampFood directie en medewerkers kunnen terugkijken op een geslaagd jubileumfeest.


Alzheimer Café

Venray | Het Alzheimer Café Venray is weer open op maandag 13 juni. Het thema van de avond is De notaris en dementie: wat is zinvol om te regelen en hoe doe ik dat? Gastspreker is notaris Rieff van Notariskantoor Vierlingsbeek. Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. Voor meer informatie: avondcoördinator Alzheimer Café regio Venray, Joke Halmans, telefoon (0478) 583806.