Afbeelding
Foto: henk lammen

Uitmarkt Open Tennistoernooi

Venray | Van maandag 27 juni tot en met zondag 3 juli vindt bij TC Venray het Uitmarkt Open Tennistoernooi plaats. Dit is al jaren een prestatief en vooral gezellig toernooi dat georganiseerd wordt door Tennisclub Venray.

Het open karakter van het toernooi betekent dat eigen leden en leden van andere verenigingen zich kunnen inschrijven voor meerdere categorieën. Het toernooi heeft de goedkeuring van de KNLTB en wordt gespeeld op zes gravelbanen. De inschrijving staat open voor leden van de KNLTB voor maximaal twee categorieën. Inschrijven is mogelijk in de klassen HE, DE, HD, DD en GD in de categorieën 3, 4, 5 (alle leeftijden) en 6, 7, 8 (17+) of (50+) en kan tot en met vrijdag 17 juni. De resultaten in de open single tellen mee voor de Masters Limburg 2016. Voor vragen over dit toernooi kun je contact opnemen met de toernooileider Sanne Erps door een mail te sturen naar tc@tennisclubvenray.nl. Iedere deelnemer gaat dit jaar met een aandenken naar huis en voor de winnaars zijn er leuke (geld)prijzen te winnen. Op de foto de winnaars van 2015.


Flower power bij TC Venray

Venray | Op zaterdag 11 juni houdt tennisvereniging TC Venray een thematoernooi. Het gezellige tennistoernooi staat geheel in het teken van Flower Power stijl.

Het evenement wordt gesponsord door Thetru carnavals- en feestartikelen in Venray. Het toernooi is voor senioren van TC Venray en ook niet-leden mogen deelnemen. De dresscode voor alle deelnemers is een touch of flower power. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 10 juni. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd, terwijl een dj zorgt voor muziek uit de jaren sixties. Inschrijven kan via www.tennisclubvenray.nl.


Kim Verstappen eerste

Meerlo | Kim Verstappen van Rijvereniging Ons Genot heeft met Goldykaat in springen klasse L een eerste en tweede prijs behaald op een paardenwedstrijd in Meerlo.

Kiki Bergsma behaalde met Wild Riddem de vierde plaats.