Afbeelding
Foto: ron koenen

Manual D1 kampioen

Venray | Na een leuke handbalcompetitie met de Brabantse tegenstanders MHV'81, Habo'95, Acritas, Tremeg en Helios'72 is de E-jeugd van HV Manual kampioen geworden.

Ongeslagen hebben de jeugdige handballers een succesvolle veldcompetitie achter de rug, mede dankzij de inzet van hun trainers en coaches Loes van Dijk en Jo de Jonge.


Ronde van Deurne

Deurne | Wielercomité MarmaBar houdt op woensdag 15 juni weer de ronde van Deurne Walsberg.

Dit is het elfde avondcriterium op de kalender van Wielervereniging Amateursport Nederland (WVAN). De wedstrijd staat open voor alle renners uit de categorieën van de Wieler Breedte Sport: categorieën amateurs A, B, masters en dagkaarthouders. De wedstrijden starten om 19.30 uur. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur. Het parkoers start en finisht aan de Goorweg.

Venray A1 in finale

Venray | Venray A1 speelt de finale om promotie naar de landelijke derde divisie. Het team van trainer Angelo van Mill won het tweede duel in de tweede ronde van JVC uit Cuijk: 1-3. Eerder verloren de jonge Venrayse voetballers de thuiswedstrijd met 2-1, maar in Cuijk werd de achterstand ongedaan gemaakt. Op zaterdag 11 juni speelt Venray A1 de finale tegen SML uit Arnhem. De finale vindt plaats op sportpark de Maasvallei van voetbalvereniging Eendracht'30 in Mook.