Afbeelding
Foto: ron koenen

Winnaar Hofmans Tapijten Cuijk

Cuijk | In mei heeft Hofmans Tapijten Cuijk weer een klant die een review heeft geschreven gelukkig gemaakt met een fiets.

In deze tijd kan een bedrijf niet meer zonder reviews. Het is een echte trend van potentiële klanten om reviews te bekijken over een bedrijf. Bij Hofmans kunnen klanten dan ook al geruime tijd hun ervaringen delen op de website.

Hofmans is dan ook erg trots dat er zoveel klanten een review schrijven. Hofmans Tapijten Cuijk is zeer zuinig op zijn klanten en doet zijn uiterste best om deze te goed te bedienen. Uit de reviews blijkt dan ook dat klanten zeer tevreden zijn over de service en de grootte en kwaliteit van het assortiment. Ze werden vriendelijk geholpen en als er een klein probleem was werd dit netjes en vakkundig opgelost. Om al die klanten te belonen voor het schrijven van deze reviews wordt regelmatig een fiets verloot.

Als beloning voor deze reviews heeft Hofmans 1 Gazelle stadsfiets overhandigd aan familie Mahler uit Groesbeek. Ze waren erg blij met de mooie fiets. Wilt u ook weten wat klanten van het bedrijf vinden kijk dan op www.hofmanstapijten.nl/klanttevredenheid.

Hofmans Tapijten Cuijk biedt niet alleen een enorme keuze in tapijt, maar ook in laminaat, parket, marmoleum, pvc, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, karpetten en relaxfauteuils en heeft een 1600 m² Kunstgras Showtuin die uniek is in Nederland. Hier worden maar liefst 60 verschillende soorten in een natuurlijke omgeving getoond. Op zondag 12 juni is Hofmans extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur.


Proms Night of Wanssum

Wanssum | Concordia houdt op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni vanaf 20.00 uur voor de vierde keer haar promsconcerten onder de noemer Proms Night of Wanssum.

Vanwege het 140-jarig jubileum van de fanfare en het 40-jarig jubileum van de majorettes wordt dit een extra groots evenement. De majorettes, de drumband en de fanfare treden op, onder begeleiding van drie gitaristen en een toetsenist. Daarnaast zijn zes zangers en zangeressen, van de partij: Bjorn Poels, Roel Verheggen, Ees Hoving, Nicole Clevis-Gubbels, Janine Hoeijmakers en Marlies Driessen.

Het programma begint beide dagen om 20.00 uur in de hal aan Geijsterseweg 10 in Wanssum. Voorverkoopadressen: bakkerij Verdeuzeldonk, café Jachthaven Wanssum, cafetaria De Klein en Eet- en drinkcafé 't Trefpunt in Geijsteren. Daarnaast is het mogelijk om kaarten te bestellen via e-mail concordiawanssum@hotmail.com.