Afbeelding
Foto: ron koenen

Joekskapel
Göt Net 33 jaar

Venray | Zaterdag is gevierd dat het 3 x 11 jaar geleden is dat medewerkers van de technische dienst van het St. Elisabethziekenhuis joekskapel Göt Net oprichtten.

Die medewerkers waren op 18 april 1983 zo onder de indruk van de muziek op het personeelsfeest, dat zij spontaan besloten ook muziek te gaan maken. Zonder enige muzikale achtergrond viel dat niet mee.

Trots op de eerste klanken, kozen zij voor de naam Göt Net. Gelukkig ging het steeds beter, zelfs zoveel beter dat Göt Net al jaren met zijn spontane optredens een graag geziene muzikale gast in binnen- en vooral buitenland is.

Om te onderstrepen dat in Venray ook de muziek bloeit en smaak niet alleen tussen maar ook in de oren zit, heeft Göt Net zaterdag zijn vrolijke klanken in Venray laten klinken. Voor meer informatie kijk op de website www.gotnet.nl.


Echotape in Cambrinus

Horst | De Engelse band Echotape staat op zondag 5 juni op het podium van Cambrinus in Horst.

Echotape is het prototype van een band die in alle bescheidenheid de wereld wil veroveren. Echotape bestaat uit de gitaristen Marc Burford en Dan Bowman, bassist Dan Morriss en drummer Mike Burford. Alle leden van de band zingen. Begin 2016 verscheen hun eerste album. Dit concert begint om 16.00 uur. Informatie en reserveringen: www.cambrinusconcerten.nl