Afbeelding
Foto: ron koenen

MHCV A1 kampioen

Afgelopen weekend is het jongensteam A1 van MHCV kampioen geworden van zijn klasse.

De hockeytitel werd na afloop uitbundig gevierd door spelers, begeleiding en fans.


Verlies Venray B1 en A1

Venray | In de strijd om promotie verloren de A1 en B1 van Venray hun eerste wedstrijd in de tweede ronde van de nacompetitie. Op sportpark De Wieën ging Venray A1, dat speelt voor een plaats in de landelijke derde divisie, met 1-2 onderuit tegen JVC uit Cuijk. Toch ziet trainer Angelo van Mill nog volop kansen voor zijn team: "We hebben nog volop mogelijkheden, zijn nog zeker niet uitgespeeld." Het tweede duel in Cuijk begint zaterdag 4 juni om
11.00 uur.

Venray B1 verloor op eigen veld met 0-3 van AWC uit Wijchen. De Venrayse voetballers spelen voor een plaats in de landelijke vierde divisie. Het tweede duel vond woensdagavond (gisteren) plaats in Wijchen. De uitslag van dit duel was bij de totstandkoming van Peel en Maas nog niet bekend.

Op zondag 5 juni speelt Venray B1 ook nog de bekerfinale tegen Gemert. Dit duel op het sportpark in Schijndel begint om
13.30 uur.


Verlies hockeyers

Nuth-Venray: 3-1 (1-0). Doelpunt: Cornfiel Kroon Jr.

Nuth | De Venrayse hockeyheren verloren zondag in een spannende uitwedstrijd ietwat geflatteerd van Nuth: 3-1.

De eerste helft van de wedstrijd werd gedomineerd door een Venray dat in grote mate het voortouw nam, maar daarvoor niet werd beloond. Integendeel, het was de thuisploeg die halverwege met een 1-0 voorsprong leidde. In de tweede helft kwam Nuth op 2-0, waarna Cornfiel Kroon Jr de gasten terug in de wedstrijd bracht. Maar verder kwam Venray niet.

Nuth liep zelfs verder uit. Een speler van Nuth soleerde vanaf de middenlijn naar de goal en wist de beslissende 3-1 te maken. Komend weekend treft Venray op eigen veld kampioen Blerick.