Afbeelding
Foto: henk lammen

Actie Opel-dealer Hansen bij AH

Venray | Van 30 mei t/m 5 juni ligt er een zeer bijzonder Private Lease-aanbod binnen handbereik van Venray en omstreken. LeasePlan presenteert in die week in samenwerking met Opel-dealer Autobedrijf Hansen een breed aanbod van vijf Opel-modellen in de winkelschappen van de Venrayse Albert Heijn-vestiging.

De Opel-modellen worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden in het filiaal. Roland Hansen, eigenaar van het autobedrijf: "Het aanbod varieert van de sportieve en compacte Opel Karl tot en met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, Auto van het Jaar 2016. En de deal is zonneklaar; zorgeloos een nieuwe Opel rijden vanaf 179 euro per maand, met al het gemak van Private Lease en zonder bijtelling." Tijdens de actie is er keuze uit vijf modellen: de Opel Karl (5-deurs), de nieuwe Opel Corsa (5-deurs), de Opel Adam en de nieuwe Opel Astra ( in 5-deurs- en Sports Tourer-uitvoering), de Private Leaseauto van het Jaar.

Naast de standaarduitrusting met onder meer airconditioning en geïntegreerde radio, zijn de auto's ook in een extra luxe uitvoering verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs. Binnen het contract biedt LeasePlan zorgeloos rijden met een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Dit onder het Keurmerk Private Lease en met de mogelijkheid van tussentijdse opzegging van het leasecontract bij bijzondere omstandigheden, zonder extra kosten. Om de consumenten ook de kans te geven om met eigen ogen een deel van het aanbod te kunnen zien, staat er voor circa 200 Albert Heijn-filialen een demomodel van de meest compleet uitgeruste Corsa. Dat geldt ook voor het AH-filiaal in Venray. Boven op deze scherpe aanbieding geven LeasePlan en Opel volgende week elke dag een jaar lang gratis Private Lease-rijden in de Opel KARL weg. Op Radio 538 hoort de luisteraar hints die moeten wijzen op de regio waarin het reporterteam zich bevindt. Private Lease is het laatste jaar flink in opkomst. Dit heeft onder meer te maken met de voorspelbaarheid van de maandelijkse kosten. Met een private leaseauto rijdt men een nieuwe, zuinige auto zonder investering en weet men exact welk bedrag er maandelijks is verschuldigd. Alleen de kosten voor brandstof komen hier nog bij.

De scherpe tarieven gedurende de actieweek:

Opel KARL 1.0 Edition        vanaf € 179,- per maand;

Opel Corsa 1.4 Edition (5-deurs)        vanaf € 199,- per maand;

Opel ADAM 1.0T Unlimited        vanaf € 239,- per maand;

Opel Astra 1.0T Edition (5-deurs)        vanaf € 329,- per maand;

Opel Astra 1.0T Edition Sports Tourer vanaf € 349,- per maand.

Voor meer informatie:

www.leaseplan.nl/ah.