Afbeelding
Foto:

Welcom bij Kivits, uw telecomspecialist

Welcom bij Kivits in Venray is al zeventien jaar uw onafhankelijk telecomspecialist voor particulier en de zakelijke markt. Voor zowel vaste en mobiele telefonie, accessoires, DECT, ISDN, Hosted Voice professionele headsets. Welcom is leverancier van alle bekende merken smartphone en tablets en business partner van KPN, Vodafone, Telfort Zakelijk, Yes Tele2 en T-Mobile.

Welcom bij Kivits is een onafhankelijke telecom aanbieder op het gebied van mobiele en vaste telefonie, breedband en multiplay oplossingen. Het assortiment is opgebouwd uit o.a. alle A-merken hardware (o.a. Samsung, Apple, HTC,Microsoft etc.)

Ook voor senioren is er een hele lijn vaste en mobiele toestellen aanwezig, naast een ruim aanbod accessoires en aanvullende diensten. Natuurlijk biedt Welcom bij Kivits ook vaste telefonie aan via DEAN Connect,Tefort Zakelijk,KPN One

Met de ruime telecomervaring weet de consument de weg naarWelcom bij Kivits te vinden en waardeert de persoonlijke aandacht en de aanwezige kennis. Vorig jaar werd de winkel aan De Bleek in een compleet nieuw jasje gestoken. "Nu kunnen we de klant nog beter van dienst zijn en hebben het assortiment verder kunnen optimaliseren", aldus René Kivits.

Ook bieden wij zakelijke oplossingen voor vaste en mobiele telefonie. "Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze expertise "Wij zijn bovendien een informatie- en aanmeldpunt van Glasweb Venray."

Verder kunt u ook gebruik maken van de gratis telecomscan. "Ondernemers kunnen een recente telecomfactuur scannen en naar zakelijk@welcombijkivits.nl. Wij gaan dan bekijken of de inzender goedkoper uit kan zijn."

Voor meer info kijk op www.welcombijkivits.nl