Afbeelding
Foto: ron koenen

Belangrijkste boek van Maja Kateman

Venray | Iedere maand vraagt de bibliotheek in Venray een (on)bekende inwoner om zijn/haar belangrijkste boek te introduceren. Dit in het kader van 2016 jaar van het boek.

In juni krijgt Maja Kateman van reisbureau Vice Versa het woord. Haar lievelingsboek is Before they pass away van Jimmy Nelson. "Een schitterend fotoboek over stammen over de hele wereld. Een aantal van deze stammen hebben we zelf bezocht en dit boek is voor ons dus ook een feest van herkenning. Het ligt thuis op een oude werkbank in onze woonkamer en iedere dag leggen we een andere bladzijde open en genieten we van de unieke beelden. Zo beleven we onze reizen nog een keer en worden we geïnspireerd voor nieuwe avonturen", aldus Maja.

Reizen is haar passie en Maja voelt zich bevoorrecht dat ze er haar beroep van heeft kunnen maken. Al 21 jaar lang doet ze dat als ondernemer bij reisbureau Vice Versa. "Ik vind het geweldig om me te verdiepen in de wensen van onze klanten en voor hen een unieke reisbeleving samen te stellen die helemaal bij hen past. De kennis van bestemmingen die ik tijdens onze (studie)reizen opgedaan heb, komt hierbij goed van pas."