Afbeelding
Foto: henk lammen

Uit eten met de Partijdumper

Venray | De Partijdumper bestaat vijf jaar. En dat wordt gevierd. Samen met restaurant De Beejekurf is een actie opgezet waardoor klanten bij een aankoop van meer dan 500 euro een driegangenmenu ter waarde van 35 euro ontvangen.

De Partijdumper startte vijf jaar geleden als internetwinkel voor witgoed. Apparatuur met kleine deukjes, krasjes en transportschade werden aangeboden tegen de laagste prijzen. De Partijdumper was gevestigd in een loods in Swolgen, maar steeds meer mensen kwamen naar de loods om de apparatuur te bekijken en te kopen. Deze winkelfunctie was echter niet toegestaan waardoor het bedrijf drieƫneenhalf jaar geleden naar de Wilhelminastraat in Venray verhuisde, waar de winkelfunctie wel was toegestaan. Daar kunnen consumenten de aangeboden apparatuur ook direct kopen. Denk daarbij aan merken zoals Beko, AEG, Siemens, Samsung, LG etc. Daarnaast wordt er naast witgoed ook meer bruingoed (tv, huishoudelijke apparatuur) verkocht.

De kracht van De Partijdumper zit enerzijds in de scherpe prijsstelling, veelal lager dan de goedkoopste internetwinkel. Daarnaast biedt De Partijdumper ook veel service, kent het snelle levertijden en heeft het bedrijf een eigen reparatiedienst. Het bedrijf is bovendien niet alleen op internet, maar ook in de Wilhelminastraat zeven dagen per week geopend.

In verband met het vijfjarig bestaan is er nu een consumentenactie opgezet, samen met restaurant De Beejekurf. Een extra reden om een keer binnen te lopen op Wilhelminastraat 35B.