Afbeelding
Foto: henk lammen

MVC'64 wint regiobeker

Meerlo | De volleybalsters van MVC'64 uit Maashees wonnen zaterdag de regiobeker van de NeVoBo-regio Zuid. In een spannende bekerfinale bij de Dames B versloeg MVC'64 DVO uit Oud-Beijerland: 3-2.

MVC'64 kwam twee keer op voorsprong in sets, maar zag DVO evenzovele keren langszij komen: 25-20, 16-25, 25-18 en 25-11. In de vijfde, beslissende set kwam DVO met 7-13 voor, waarna MVC'64 met een laatste krachtsinspanning toch nog de setwinst en de titel pakte: 15-13. "Een fantastische prestatie", glunderde trainer André Gooren uit Venray na afloop. "DVO had maar liefst drie speelsters die vorig seizoen nog tweede divisie speelden."

De wedstrijd werd afgewerkt in sporthal 't Brugeind in Meerlo. De organisatie was in handen van volleybalvereniging Set Up ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de club. Foto Henk Lammen.


PC St. Jan

Merselo | Hieke Kreuzer heeft bij het ponyspringen met Hijker Forest Collin een vijfde prijs weten te behalen in klasse DE B met 79 stijlpunten op een selectiewedstrijd in Sevenum. In klasse AB B wist Indy de Rijk met Emrys de overwinning mee naar huis te nemen met 88 stijlpunten. Bij het progressief springen klasse ABC B behaalde Pleun Oosterbaan met Marinka een eerste plaats in 27 seconden. Bij de dressuur wisten Hieke Kreuzer en Hijker Forest Collin een tweede prijs te behalen in klasse DE B met 198 punten. Bij de paarden dressuur klasse L2 was er voor Jenske van Dongen met Wiona een vierde prijs met 194 punten. Esther van Dongen behaalde met Wiona de derde prijs met 222 en 223,5 punten in klasse ZZL. In klasse L1 behaalde Sannah Kreuzer met Romanov Boy H een vijfde prijs met 198 punten. Bij het springen behaalde Petra van Dijck-Claessens met Jaliska de overwinning in klasse M. In klasse ZZ werd ze tweede met Bon A'parte. Met Gantira behaalde ze een eerste prijs in klasse L. In deze klasse behaalde ze met G-Star ook en vierde prijs. Met Contador werd ze tweede in klasse L en met Gantira behaalde in deze klasse ook nog een twaalfde prijs.


LR Nobel

Jeanine Huijbers heeft met Espresso een vijfde prijs behaald in klasse Z1 tijdens een ruitersportweekend in Kronenberg. Ze behaalde 454,5 punten. In klasse L1/L2 was er een derde prijs voor Bianca Enders met Fasssini Boy met een puntentotaal van 202,5.