Lazy Sunday

Venray | Zondagmiddag 22 mei houden Karin van Rooij (Mijn Sfeerwinkel) en Linda Wilms (Tupperware) van 13. 00 uur tot 16. 00 uur een zogeheten Lazy Sunday-market in 't Nipperke in de St. Odastraat in Venray.

Na elkaar meerdere malen getroffen te hebben op beurzen en ladies nights wisselden Karin en Linda ideeën uit, want deze bijeenkomsten moesten in hun ogen hipper, sfeervoller en laagdrempeliger kunnen.

Samen gingen ze de uitdaging aan. De bezoekers kunnen in 't Nipperke niet alleen shoppen, maar worden onder het genot van een hapje en een drankje ook in de watten gelegd.

Er wordt geen entree gevraagd en er kan een goodiebag ter waarde van ruim 100 euro worden gewonnen.

Verschillende jonge ondernemers zijn met hun producten van de partij op de eerste editie. De bezoekers kunnen onder meer genieten van workshops handlettering en koken, handtassen, sierraden, homedecoratie, keukenaccessoires en advies verkrijgen van een voedingscoach. Er is voldoende parkeer- en speelgelegenheid naast het gebouw.

"We hopen uiteraard op een succesvolle eerste editie, zodat we volgend jaar weer met net zoveel plezier een tweede editie kunnen organiseren" aldus Karin en
Linda.


Dans-je-vrij

Venray | Wie tussen de 40 en 99 jaar oud is en graag danst is welkom op de dansavond van Dans-je-vrij in Den Hoender in Venray op vrijdag 20 mei vanaf 20.00 uur.