Kaartverkoop theater van start

Venray | De kaartverkoop van theaterseizoen 2016-2017 is van start gegaan voor de Vrienden van Schouwburg Venray. Zij bestellen hun tickets nog tot en met zondag 22 mei met voorrang.

De reguliere verkoop gaat op maandag 23 mei om 10.00 uur van start. Wie niet wil wachten kan Vriend van Schouwburg Venray worden en direct tickets voor favoriete artiesten reserveren. Dit kost € 25,00 per theaterseizoen. Met dit vriendenlidmaatschap voor twee personen steunen de leden Schouwburg Venray om jaarlijks een gevarieerd, uitdagend en breed programma te presenteren.

Een vriendenlidmaatschap is online te bestellen of te reserveren via e theaterkassa (0478)530999. Op maandag 23 mei om 10.00 uur gaat de reguliere verkoop van start. Via het bestelformulier wordt de vroegboekkorting automatisch verrekend. Dit theaterseizoen kan worden genoten van artiesten als Jochem Myjer, Jandino Asporaat, Roué Verveer, Tineke Schouten, Yentl en de Boer, Lenette van Dongen en The Ashton Brothers.

Ook staan er veel muzikale voorstellingen op het programma zoals O'G3NE, Guido's Orchestra, Ruth Jacott, Queen en The American Country Legends. Specials als Fred Delfgaauw (Poppenspel), Ruilen: Van Konijn naar een Fortuin en Scott en Muriel (illusionisten) zijn een echte aanrader om te bezoeken.

Daarnaast zijn er weer tal van familievoorstellingen te bewonderen waaronder Peter Pan 6+, Aaipet 2,5+ en Roodkapje De Musical van Van Hoorne Entertainment.

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.