Afbeelding
Foto: ron koenen

Circus Mök 2017 zoekt acts

Venray | Vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray is op zoek naar mensen die vijf avonden een act willen uitvoeren tijdens Circus Mök.

Al vanaf 1949 bestaat Circus Mök. Vanaf de start was het een succesvol concept. Dat blijkt uit de jaarlijks vijf uitverkochte avonden. Naast Circus Mök worden ook de kinderen en tieners niet vergeten.

De zittingen Kiendermök en Tienermök zijn inmiddels vast onderdeel van het seizoenprogramma. Daarmee telt het totale Circus Mök-concept nu negen zittingen en bedient de vereniging jaarlijks een groot vastelaovesspubliek. Ieder jaar is de commissie Circus Mök van De Piëlhaas op zoek naar professionele, regionale acts om er een gevarieerd programma van te maken. Ook voor Circus Mök 2017, dat zijn tenten opslaat op 3, 4, 8, 10 en 11 februari 2017 in Schouwburg Venray, is de commissie op zoek naar talent.

Het hoeft nog niet eens een kant-en-klare act te zijn, interesse en enthousiasme kunnen al genoeg zijn. Inmiddels is er een uitgebreid netwerk aan muzikanten, artiesten en tekstschrijvers die de deelnemende talenten kunnen begeleiden.

Aanmelden kan via het e-mailadres circusmok@pielhaas.nl.