Afbeelding
Foto: ron koenen

Natuurfoto's van Weverslo

Heide | Een jaar lang heeft een tiental natuurfotografen in beelden vastgelegd wat er in de natuur van Weverslo valt te beleven.

Het resultaat is te zien op het plein voor het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Weverslo. De expositie die door de fotografen zelf is samengesteld, toont fraaie landschapsbeelden, sfeerbeelden van markeringen in de natuur en gedetailleerde beelden van ontluikende planten, bomen en struiken. Het geheel geeft een goed beeld van de variatie en diversiteit van de natuur en de natuurbeleving op Weverslo in alle seizoenen.

Elke dag tussen zonsopgang en zonsondergang is de expositie vrij toegankelijk. Bezoekadres: Janslust 11, Heide. Voor meer informatie www.weverslo.nl en op www.facebook.com/Natuurbegraafplaats

Foto: Ron Bosmans.


Quintella treedt op in Maaspoort

Venlo | A-capellagroep Quintella uit Horst staat op zaterdag 21 mei met Cup of Tea in De Maaspoort in Venlo.

Ruim een jaar na de première in de kasteelboerderij in Horst mag Quintella Cup of Tea laten zien in dit theater. In het afgelopen jaar zijn er kleine aanpassingen gedaan en nieuwe nummers en intermezzo's toegevoegd, waardoor de vijf vocalisten deze keer de grenzen verleggen van hun stemmen én van zichzelf. Aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.maaspoort.nl.