De nieuwe Huyndai showroom van oostendorp
De nieuwe Huyndai showroom van oostendorp Foto: Oostendorp

Oostendorp nu ook Hyundai-dealer

VENRAY | Oostendorp Auto Hyundai Venray opent op zaterdag 14 mei de deuren van zijn splinternieuwe showroom aan de Keizersveld 67 in Venray. Vanwege de feestelijke opening zijn er diverse leuke activiteiten en voordelige acties.

Ook op tweede pinksterdag (van 11.00 tot 17.00 uur) is er van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn beide dagen Koreaanse hapjes en voor de kinderen is er een springkussen en zelfs een auto die zij mogen beschilderen. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom, die voldoet aan de laatste standaards van Hyundai.

Als nieuwe Hyundai-dealer van de regio Venray heeft Oostendorp Auto voor ieder wat wils: van de nieuwste modellen tot occasions tegen outletprijzen. Er is groots ingekocht, waardoor de auto's de komende tijd extra scherp geprijsd zijn. Bestaande en nieuwe klanten kunnen bij Oostendorp terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, maar ook voor alle onderhouds- en garantiewerkzaamheden. Naast de opening van de vestiging in Venray viert Oostendorp Auto dit jaar zijn veertigjarig bestaan. Om dit te vieren is er een jubileumeditie van de Hyundai i10 met veel gratis extra's. Daarnaast is er gedurende het jaar een loterij met als hoofdprijs 3x een jaar lang gratis autorijden en zijn er elke maand wisselende acties. Kijk voor alle informatie op www.oostendorp40jaar.nl.

Oostendorp Auto is ook Hyundai-dealer in Helmond, Nijmegen en Den Bosch. Het familiebedrijf biedt daarnaast onder meer autoverhuur, lease, verzekeringen en heeft het meerdere schadebedrijven in die regio.