Vanaf links: Linda Blaauw, Amina Sebbar, Rianne Verbong en Miranda Lutters.
Vanaf links: Linda Blaauw, Amina Sebbar, Rianne Verbong en Miranda Lutters. Foto: Henk Lammen

Feel Good Day 'Forever Angels'

Venray | "We zijn de Forever Angels." Miranda Lutters flapt het er uit en kan er hartelijk om lachen. Samen met Rianne Verbong, Linda Blaauw en Amina Sebbar organiseert zij op tweede pinksterdag, maandag 16 mei, een Feel Good Day bij Anno'54 in Venray. Een dag die van 11.00 tot 14.00 uur in het teken staat van 'je goed voelen' en een actie voor het goede doel: De Kammeraoj uut Rooy.

Door Henk Lammen

De vier dames hebben een gemeenschappelijke deler: Forever Living Products. Forever is 's werelds grootste producent van aloë vera. Met meer dan 75.000 hectare plantages in Texas, Mexico en de Dominicaanse Republiek neemt Forever ruim 60% van de wereldproductie van aloë vera voor haar rekening. Het bedrijf brengt meer dan 150 hoogwaardige producten op gebied van voeding, huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica op de markt. De vier Venrayse vrouwen verkopen de producten en zweren bij het concept van Forever. "Ik voelde me moe, had geen energie. Nadat ik ben begonnen met het drinken van de gel van aloë vera was ik meteen een stuk fitter. Je darmen worden schoongemaakt en voedingsstoffen beter opgenomen", legt Amina Sebbar uit. "Forever staat voor gezondheid en schoonheid, van binnen en van buiten", vult Rianne Verbong aan.

Hun verbondenheid en enthousiasme voor de producten was ook de reden om Forever aan een groter publiek te presenteren. Lutters: "Als freelancers hebben we elkaar ontmoet tijdens trainingsdagen. Zo ontstond ook het idee voor een Feel Good Day in Venray. Om onze producten onder de aandacht te brengen, maar ook andere kleine ondernemers uit Venray de kans te geven zich te presenteren in een sfeervolle omgeving." Zo zijn er presentaties van nagelstudio Beautyou my Mout, Tasimo, Zij Fashion en Home, Optidee en Tupperware. Verder is er een workshop van Sonya Skincare, make up bij Flawless en aandacht voor gewichtsbeheersing en sport. Van tassen, sieraden, beddengoed, dekens en textiel tot en met gezichts- en nagelverzorging en sportief bewegen. Voor de kleinsten is er een apart kinderhoekje. "Het is een echt uitje voor het hele gezin", zegt Linda Blaauw. "Met presentaties van leuke producten voor jong en oud. Voor alle doelgroepen. Echt een dagje om je even goed te voelen, want daar gaat het uiteindelijk om. En bewuster bezig te zijn met gezondheid."

De eerste editie van de Feel Good Day is gekoppeld aan een actie voor het goede doel: De Kammeraoj uut Rooy, een groep van tien mensen uit Venray die op donderdag 2 juni deelneemt aan Alpe d'Huzes. Een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. "Om hen een steuntje in de rug te geven hebben we een leuke actie bedacht", zegt Rianne Verbong. "Voor iedere lipbalsem die we maandag verkopen, sponsoren we een euro aan De Kammeraoj uut Rooy. Hopelijk levert dat een mooi bedrag op."