Afbeelding
Foto: ron koenen

Shave, Rattle and Roll in schouwburg

Venray | De familievoorstelling Rapunzel is op vrijdag 6 mei om 15.00 uur te zien in de Venrayse schouwburg.

Het mooie prinsesje Rapunzel (Sita) bezit magisch haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemeen tovenaarsduo die het haar willen hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenaars naar boven kunnen klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de sprookjesmodeshow en maak kans op mooie prijzen.

Na afloop van de voorstelling kunnen alle acteurs uit de voorstelling in het echt worden ontmoet tijdens een uitgebreide meet en greet en kan er geswingd worden op het prinsen- en prinsessenbal.

Voors en tegens. Plussen en minnen. In de nieuwe avondvullende theatervoorstelling van Murth Mossel op zaterdag 7 mei, bekend van Caribbean Combo en Comedytrain, worden de bezoekers meegenomen in de afwegingen en keuzes in het leven. Scherpe observaties, persoonlijke verhalen en uiteraard heel veel grappen. Aanvang: 20.00 uur

Het Groot Niet Te Vermijden brengt op woensdag 11 mei de muziekvoorstelling Shave, Rattle and Roll (foto). Was het vroeger echt zoveel beter? Zijn het gladde jongens? Ja, maar ze kunnen ook prikkelen! Al meer dan 25 jaar staat Het Groot voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen. Messcherp of met een baard…In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet het publiek vanuit ontroering in de slappe lach.

Louis, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg en weten ieder publiek uit de stoelen te spelen. Shave, Rattle and Roll is 'feelgood'-muziektheater: een goodiebag met voor ieder wat wils. Ervaar het zelf! Aanvang: 20.00 uur.

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Carla Verwer.