Woninginrichting Rob van Haaren rond 1965.
Woninginrichting Rob van Haaren rond 1965. Oude foto

Woninginrichting

Venray | Woninginrichting Rob van Haaren rond 1965. In maart 1961 opende Rob van Haaren zijn meubelzaak aan de Schoolstraat 29.

Hij nam de zaak over van de firma Sassen. In oktober 1974 werd het pand verhuurd aan Interieurverzorging Eigen Haard B.V. die al in 1969 het
meubelbedrijf van Vollebergh aan de Eindstraat over had genomen. Rob van Haaren zette zijn speciaalzaak in eiken meubelen later voort in
Maashees.

Op 30 augustus sloot Eigen Haard zijn deuren en werd het pand verhuurd aan Keser Uitzendgroep dat door de jaren heen de bedrijfsnaam veranderde in Adia Keser en Adecco.

Momenteel zijn op deze locatie de Patatterie en de broodjeszaak Bufkes gevestigd. Links van het pand ligt nu de Passage en rechts aangrenzend is de automatiek van W. Volleberg. Deze werd later overgenomen door Jaques en Bep Panken die er met de komst van een autoloze Schoolstraat 'Bistro de Paris' van maakten. Anno 2016 is hier restaurant De Eetkamer gevestigd.

Foto: Gemeentearchief Venray Collectie Jan van der Putten. Kijk ook eens op www.rooynet.nl. Daar vindt u tal van oude foto's, films, documenten en geluidsfragmenten. Ook kunt u daar oude jaargangen van Peel en Maas inzien.

Werkgroep RooyNet/Historisch Platform Venray.