Afbeelding
Foto: ron koenen

1 mei: opening Magnifique

Venray | Schoonheidsinstituut Magnifique houdt zondag 1 mei van 11.00 tot 15.00 een feestelijke opening en viert die dag tevens het 10-jarige bestaan. "Een mooie gelegenheid voor mensen die mij nog niet kennen om eens een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe instituut aan de Wilhelminastraat", aldus eigenaresse Priscilla Reijnders (foto). "Tijdens de open dag houden we verschillende demonstraties."

Schoonheidsinstituut Magnifique zorgt ervoor dat mensen er op een natuurlijke manier nog mooier uit kunnen zien. "U kunt bij ons terecht voor exclusieve gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en permanente make-up. Wij bieden een uitgebreid en ingenieus programma aan behandelingen en apparatuur. Zo kunnen wij voor iedereen een individuele behandeling of een unieke combinatie samenstellen", vertelt Priscilla. "Als u voor huidverzorging komt starten zij met een geavanceerd huidanalyse apparaat om uw huidconditie te beoordelen."

Aan de hand van de uitslag en de wensen van de klant zoekt Priscilla een passende behandeling voor hem of haar uit. "Ook als u van uw ongewenste haren af wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Ontharen voor zowel gezicht als lichaam voor zowel vrouwen als mannen. Wilt u er op elk gewenst moment van de dag mooi uitzien? Dan is permanente make-up iets voor u. Permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden zoals bijvoorbeeld zwemmen en sauna. Een mooie permanente make-up zie je niet, maar u zit er wel beter uit."

Priscilla Reijnders en haar team staan de bezoekers op zondag 1 mei graag te woord zodat ze kennis met hen kunnen maken en om ze te adviseren over de vele mogelijkheden die de nieuwe locatie van Magnifique aan de Wilhelminastraat 25 in Venray biedt.


Sorghvliet open

Tienray | Museum Sorghvliet in Tienray opent op zondag 1 mei de deuren.

In het museum is een privécollectie van oude ambachten en gebruiksvoorwerpen uit de periode 1850 tot 1950 tentoongesteld. Verschillende ruimtes geven inzicht in vroegere tijden. Ook wordt er aandacht geschonken aan de Jodenvervolging in de regio en het kloosterleven van de missiezusters in Tienray. Het museum is gevestigd aan Over de Beek 23 in Tienray. Bezoek is dagelijks mogelijk op afspraak via telefoon (0478)691468.