Afbeelding
Foto:

Ronde Tafel Venray-Horst organiseert 'StrijdToneel'

VENRAY | Op woensdagavond 1 juni komen weer honderden ondernemers, zakelijke beslissers en politici uit de gemeente Venray en omstreken samen bij de Evenementenhal. De Ronde Tafel 160 Venray-Horst organiseert dan namelijk het jaarlijkse seminar. Dit keer is het thema 'StrijdToneel: aanval is de beste verdediging''. De opbrengst van dit evenement gaat als altijd naar allerlei regionale goed doelen.

Dit keer staan twee mannen op de planken, die als geen ander kunnen aanvallen om te verdedigen. Allereerst de beroemde strafpleiter Wim Anker. Hij was als advocaat betrokken bij diverse geruchtmakende rechtszaken. De moord op Gerrit Jan Heijn, het misbruik door Robert M. en de nieuwjaarsbrand in Volendam. Maar ook de drie procent correctie bij snelheidsovertredingen. Daarna voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm (foto). Van bakkerszoon tot generaal. In de periode van 2008 tot 2012 onze hoogste militair te land, ter zee en in de lucht. Zij vertellen de zaal hoe iedereen met z'n eigen wapen kan bijdragen aan een betere wereld.

De kaarten voor dit seminar vliegen op dit moment de deur uit. Ben of ken jij een ondernemende enthousiasteling, die een flinke dosis inspiratie wil komen halen en daar iets moois voor terug wil geven? Aanmelden kan nog via www.rt160.com, maar op is echt op. Help jezelf en de mensen om je heen vooruit. Bouw aan je netwerk en de maatschappij. Zoals het motto van de Ronde Tafel zegt: adopt, adapt, improve!