Afbeelding
Foto: ron koenen

Tweede winst tennissers

Venray | De tennissers van TC Venray, uitkomend in de Eredivisie, hebben ook hun tweede wedstrijd gewonnen. Tegen TV Woburnpark uit Vught behaalde het Venrayse team afgelopen zaterdag een 4-2 thuiszege.

Kopman Sander Geeris (foto) won het eerste enkelspel in twee sets (6-2, 6-3). Vervolgens zette Rens Bouwmans de Venrayse ploeg op 2-0 door zijn enkelpartij in drie sets in zijn voordeel te beslissen (6-3, 5-7, 6-1) en ook Youp Caris won zijn partij in drie sets (4-6, 6-3, 6-1). Ayden Gomes verloor daarna het eerste Venrayse punt, mede door een blessure aan zijn hamstring, door een nederlaag in zijn enkelpartij (4-6, 6-1, 3-6).

TC Venray moest nog één dubbel winnen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dat lukt al in het eerste dubbelspel, dat eindigde in een 6-4, 7-5 zege voor Ron van der Wouw en Rens Bouwmans

Ayden Gomez besloot ondanks zijn blessure te gaan dubbelen. Samen met Tim Cornelissen verloor hij in drie sets (7-6, 6-7, 3-6), waardoor de wedstrijd in een 4-2 overwinning voor promovendus TC Venray eindigde.

TC Venray staat na twee speelrondes op de derde plaats. Aankomende speelronde speelt Venray tegen Bastion Baselaar uit Den Bosch, dat op dit moment op de vijfde plek op de ranglijst bezet.

Bastion Baselaar heeft de degens echter al gekruist met enkele sterkere tegenstanders. De wedstrijd start om 13.30 op het park van Bastion Baselaar.