Afbeelding
Foto:

Nederlandse titel Zoë en Imke

Overloon | Zoë Bussers uit Venray en Imke Versteegen uit Merselo zijn afgelopen zondag Nederlands danskampioen geworden tijdens het NK van de Dance Federation Netherlands in Overloon. Beiden zijn lid van DV Euphoria uit de Rips.

In het ochtendprogramma pakte Zoë met 275 punten de Nederlandse titel in de categorie solo junioren eredivisie. In het middagprogramma behaalde de marsgroep Explosion, bestaande uit achttien meiden, met 276 punten eveneens het Nederlands kampioenschap in de categorie mars hoofd eredivisie. Vervolgens was het de beurt aan Imke Versteegen die met 284 punten op de hoogste trede van het podium mocht plaatsnemen in de categorie solo hoofdklasse eredivisie. De laatste titel ging naar Remix, de showgroep van de vereniging. DV Euphoria staat onder leiding van trainster Jolanda Poels.


Dion Dreesens naar Londen

Venray | Dion Dreesens uit Venray neemt deel aan het Europees kampioenschap zwemmen, dat van 16 tot en met 22 mei in Londen wordt gehouden.

Dat maakte bondscoach Joop Alberda na de Swim Cup in Eindhoven bekend.

De selectie van de zwemmers staat in het teken van de Olympische Spelen in Rio, van 5 t/m 21 augustus. Dreesens wil zich op het EK in Engeland ook individueel plaatsen voor de Olympische Spelen, die komende zomer in Rio de Janeiro plaatsvinden.

Dion Dreesens, die woont, studeert en zwemt in het Amerikaanse Charlotte, maakt deel uit van het Nederlands estafetteteam dat zich al heeft geplaatst voor de Olympische Spelen.


Koningstoernooi

Heide | Minigolfclub Venray houdt op woensdag 27 april een koningstoernooi op de banen van minicamping Heide aan de Deurneseweg 46. De opening is om 10.00 uur. Er zijn enkele leuke prijzen te winnen. Kom gerust met familie, vrienden of kennissen een balletje slaan. De wedstrijdspelers, leden van MGC Venray, worden gekoppeld aan recreantspelers. Opgeven kan tot 25 april bij Jan van der Haghen via telefoon 06-81210259 of bij Huub Straatman via telefoon 06-15028375.