Afbeelding
Foto: ron koenen

Hoofdkantoor Inalfa geopend

Venray | Op donderdag 14 april is het nieuwe hoofdkantoor van Inalfa Roof Systems in Venray na ongeveer anderhalf jaar na aanvang van de bouw officieel geopend door oud-minister Maxime Verhagen (voorzitter van Bouwend Nederland en ambassadeur voor de provincie Limburg), gouverneur Theo Bovens, de vertegenwoordiger van de Chinese Ambassade Li Fei, Voorzitter van het Chinese bedrijf BAIC, Chairman Xu Heyi, en van Inalfa CEO Frank Löschmann en COO Jan Tulkens.

In 2014 werd gestart met de eerste ontwerpen voor het nieuwbouwproject waarna uiteindelijk in december van dat jaar de schop in de grond ging. Binnen een jaar tijd werd het gebouw opgeleverd en konden de eerste medewerkers hun intrek nemen in het nieuwe hoofdkantoor. Het karakteristiek ontwerp van architect Marc Ibelings werd uitgevoerd door aannemer Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling.

Op 14 april werd het gebouw officieel geopend onder het toeziend oog van vele internationale zakenrelaties en alle medewerkers van Inalfa in Venray. Tijdens de openingsceremonie werd via een videoballet het verhaal van Inalfa, leverancier van schuifdaksystemen voor de automobiel- en truckindustrie, verteld. De ceremonie werd op traditionele Chinese wijze afgesloten door de leeuwendans waarbij de ogen van de leeuw ingekleurd werden door Theo Bovens, Xu Heyi, Han Yonggui en Frank Löschmann. De leeuwendans is een dans uit een Chinese eeuwenoude traditie en wordt geacht geluk en voorspoed te brengen. Het speelt een belangrijke rol in de traditionele Chinese godsdienst en op Chinese feestdagen en kon bij de opening van het nieuwe gebouw niet ontbreken.

Foto: Inalfa Roof Systems.


Dansvereniging Amusement

Venray | Dansvereniging Amusement houdt voor iedereen die van dansen houdt haar maandelijkse dansavond op zaterdag 30 april in partycentrum Anno'54 aan de Raadhuisstraat 6 in Venray. Aanvang 20.30 uur.

Lourdesreis 2016

Venray | Lourdesgroep Maas en Peel gaat van 20 tot en met 28 mei met de bus, en van 22 tot en met 27 mei en van 7 tot en met 12 september met het vliegtuig naar Lourdes. Dit zijn medisch verzorgende reizen en geschikt voor jonge en oude, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cristien Goumans via telefoon (0478)636676, 06-23532814 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.