Rick Verkoelen en Laurens Driessen.
Rick Verkoelen en Laurens Driessen. Foto: Maud Peeters

Clubkampioenen badmintonclub

VENRAY | Bij Badmintonclub Venray zijn zondag de clubkampioenschappen gespeeld.

De senioren speelden dubbel/mix en bij de heren werd ook nog de finale herenenkel gespeeld. Bij de jeugd werden allemaal singlepartijen gespeeld. Voor de herenenkel werden tijdens de reguliere speelavonden al de voorrondes gespeeld. Dat resulteerde in een finalepartij tussen Rick Verkoelen en Laurens Driessen.

Na een driesetter (23-21 16-21 21-16) trok Driessen aan het kortste eind. Later mochten zij samen als dubbel de finale spelen tegen Marzena Kawa en Roy Venhuizen. Ook dat werd een driesetter (21-16 17-21 21-10) met als uiteindelijke winnaars verkoelen en Driessen.

Bij de jeugd werd er gespeeld voor poulewinnaar. Jongens en meisjes speelden door elkaar. De eerste en tweede prijzen werden gewonnen door: Jeugd U11: 1e Nynke Verstappen, 2e Lotte Peeters. Jeugd U13: 1e Gwen Zanders, 2e Lieke Stevens. Jeugd U15: 1e Marloes Cox, 2e Niels Boudewijns. Jeugd U18: 1e Jasmine Gonzales, 2e Damien Michiels. De wisselbekers werden uitgereikt aan de beste jongen en het beste meisje in hun leeftijdsklasse. Ondanks dat zij geen eerste of tweede waren geworden in de poule mochten Spiro Dijkmans bij de Jeugd U11 en Thijmen Straten bij de Jeugd U13 een wisselbeker in ontvangst nemen. Daarnaast werd de John Slevin-trofee uitgereikt. Dat is een trofee voor het kind dat de beste resultaten in de competitie heeft behaald. Dit jaar werd deze uitgereikt aan Gwen Zanders en Jermaine Tembong. Foto: Maud Peeters.


Koningsdag

Venray | Het Oranjecomité en de buurtsportcoaches Venray zorgen op Koningsdag (woensdag 27 april) voor een leuke invulling van de dag: van een kindermarkt tot talentenjacht en van een playstation-wedstrijd tot sportieve en interactieve demo's van verschillende sportaanbieders. Jongeren kunnen van 09.00 tot 18.00 uur tijdens Koningsdag naar de kindermarkt gaan, de toren beklimmen, meedoen aan een talentenjacht en kennismaken met tal van sporten op het Henseniusplein.